Визы в Ирландию: пакет документов

Национальные праздники:

1 января - Новый Год

1 февраля - День святой Бригитты

17 марта - День святого Патрика

27 марта - Пасха

24 июня - День святого Иоанна

1 августа - Первый день осени

29 сентября - День святого Михаила

25 декабря - Рождество

26 декабря - День святого Стефана

 

Необходимые документы для оформления туристической визы:

Примітка:

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.
Усі документи подані українською/російською мовою повинні супроводжуватись перекладом на англійську мову, зробленим в бюро перекладів.

Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:

 

  • 2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.

 

  • Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок. Якщо у Вас були відмови у візах до інших країн, Ви маєте надати деталі такої відмови. Тобто, надати копію листа з причинами відмови. Приховання цієї інформації може відобразитись у відмові видачі Вам візи до Ірландії.

 

  • Довідка з місця роботи/навчання про збереження робочого місця (місця навчання) на час поїздки до Ірландії чи будь-який інший документ, якщо ви не працюєте/не навчаєтесь, що буде свідчити про вагомі підстави повернутися назад в Україну (володіння квартирою, машиною, договір купівлі-продажу) .

 

  • Довідка з банку про поточний рахунок, а також довідка про рух коштів по Вашому рахунку за останні 6 місяців. Ця інформація має надаватися в незалежності від того, чи будете Ви оплачувати поїздку самі, чи оплачувати її буде запрошуюча сторона. Довідка має бути на офіційному бланку банку і цей документ має бути в оригіналі.

 

  • Документи на підтвердження родинного зв’язку між Заявником та особою, що запрошує (за наявності): свідоцтва про народження / одруження / розлучення / зміну імені і т.п.

 

  • Підтвердження бронювання готелю (в разі якщо Заявник їде самостійно як турист, без запрошення).

 

Якщо особа, що подорожує є студентом, або не працює, то мають бути надані наступні додаткові документи:

 

- Нотаріальна заява від спонсора, в якій вказано, що саме ця особа бере на себе витрати особи подорожуючої

- Підтвердження родинного зв'язку особи-спонсора з Вами та копія першої сторінки його українського паспорту

- Довідка з місця роботи спонсора з інформацією про зарплату

- Рух коштів за останні 6 місяців та виписка з банку про залишок на рахунку

 

Якщо особі, що подорожує, не виповнилося на момент поїздки 18 років, мають бути надані наступні додаткові документи:

- Копія свідоцтва про народження

- Якщо подорожує самостійно - заява на дозвіл виїзду закордон від обох батьків та  копія першої сторінки їх паспорту

- Якщо подорожує з одним із батьків - заява на дозвіл виїзду від іншог та копія першої сторінки його паспорту

- Якщо дитина має лише одного батька, або матір - має бути надано рішення суду про одноосібне право опіки

 

Зі сторони громадянина України/Євросоюзу, що проживає в Ірландії і запрошує потрібні наступні документи:

  • Запрошення англійською мовою у формі листа, в якому мають бути зазначені ім’я, прізвище та паспортні дані особи, яку запрошують, а також вказано приблизний час перебування її в Ірландії. У разі, якщо особа, що запрошує, збирається утримувати заявника під час його перебування в Ірландії та забезпечувати його житлом, ця інформація також повинна зазначатися у запрошенні.
  • Ксерокопія закордонного паспорту .
  • Ксерокопія сертифікату про реєстрацію (Green book) * немає у громадян Євросоюзу*
  • Ксерокопія дозволу на роботу (Work permit) * немає у громадян Євросоюзу*
  • Довідка з місця роботи.
  • Довідка від домовласника в Ірландії.
  • Документ, що підтверджує фінансовий стан достатній для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
    • банківський рахунок (якщо особа збирається утримувати Вас під час перебування в Ірландії)
    • чеки на зарплату (3-4 шт. за останній період)
    • форма Р-60
    • останні сплачені рахунки за електроенергію, телефон
  • Копія свідоцтва про реєстрацію шлюбу (якщо запрошується дружина/чоловік).
  • Копія свідоцтва про народження (якщо запрошується дитина) * Нотаріальний дозвіл одного з батьків для виїзду неповнолітньої дитини закордон.

 

Якщо особа, що запрошує, є громадянином Ірландії, від неї надаються наступні документи:

  • Запрошення.
  • Ксерокопія паспорту (візи, відмітки)
  • Виписка з банку про остаток на рахунку (якщо Ваші витрати під час перебування в Ірландії бере на себе особа, що запрошує).
  • 2-3 оплачених рахунки за комунальні послуги ( електроенергія, газ, телефон, Інтернет…)

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Просмотреть информацию о визах по странамВернуться в раздел справки по турамПосмотреть образцы документов
Нам доверили отдых сотрудники
Статистика
18 летна рынке
1 млн+отправили в туры
273 клиентасейчас отдыхают в 17 странах
50 стран мираот бюджетного до VIP отдыха
       | Подписаться